Кадър БНТГеорги Харизанов направи коментар за критиките към законодателната власт и изборите.

...
Кадър БНТГеорги Харизанов направи коментар за критиките към законодателната власт и изборите.
Коментари Харесай

Харизанов: Борисов в джипката си е запазена марка на самия Борисов

Кадър Българска национална телевизия

Георги Харизанов направи коментар за рецензиите към законодателната власт и изборите. Харизанов разкри също дали реди листите на ГЕРБ и изпъкна с крилата фраза за Бойко Борисов.  Факт е, че доверието в Народното събрание е ниско и това е по този начин още от началото на прехода. Факт е, че има рецензии към законадателната власт. Това е право на критикуващите и те се възползват от него, само че съгласно мен на никое място по света няма идеална законодателна власт. Съгласен съм, че има още доста какво да се желае от работата на Народното събрание и ние ще наблегнем в тази тенденция.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политическият анализатор и член на ГЕРБ Георги Харизнов.

" Борисов в джипката си е запазена марка на самия Борисов. Никой обаче не може да отхвърли макроиномическата непоклатимост и стабилността на финансите. Навсякъде по света коронакризата се употребява за правене на политика. Не виждам проблем, че през днешния ден министър председателят на път за Петрич е посочил Автомагистрала " Струма " на ген. Мутафчийски ", добави още той.

" Категорично не нареждам листите на ГЕРБ. Това го споделя Цветанов, който в последно време съвсем не приказва истини. Листите се редят от структурите на ГЕРБ в страната. Аз съм номинирал за народен представител Бойко Борисов в моя регион. Това е моето редене на листи и мен няма да ме видите в листите. Никога не съм спорил с Цветанов. Умишлено осмивам това, което прави той сега, и в никакъв случай не съм иронизирал това, което е правил 18-19 години в ГЕРБ. Цветанов е заплаха за ГЕРБ, колкото е рисково на земята да падне метеорит. В неговата партия няма политически живец. Лесно е да си мощен втори, само че е мъчно да си първи ", съобщи Георги Харизанов.

" Козът на ГЕРБ в тези избори ще са резултатите. Нито една партия не е постигала такива резултати като ГЕРБ. Много хора се пробват да се покатерят на стълбата, нападайки Борисов. За мен не е мистерия какво ще се случи преди изборите, а какво ще се случи след изборите - кои и какъв брой партии ще влязат в Народното събрание. И сега ГЕРБ демонстрира отлични резултати, като изрично се оправя с коронакризата - и здравната, и икономическата.

Има алена линия след изборите, която ГЕРБ в никакъв случай няма да прекрачи. Това е Българска социалистическа партия.

Нека забележим кои партии ще влязат в Народно събрание. Това ще решат гласоподавателите. Аз съм склонен и утвърждавам доста от настояванията на градската десница и съм го казвал. Много наши хрумвания съответстват с техните. Единственото, за което не бях склонен с тях, е, че държавното управление би трябвало да подаде оставка. Иначе те имат доста положителни и съответни хрумвания ", приключи Харизанов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР